ADVIES OP MAAT

Heb je jouw perfecte interieur wel in je hoofd, maar heb je geen idee waar je moet beginnen. Of heb je een nieuwbouwwoning gekocht en blijft je stoeien met die indeling?

Dan past een advies op maat helemaal bij jou. Het advies is persoonlijk en wordt aangepast naar jouw woonvragen.

Fases in een advies op maat:

Fase I: Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek aan huis inventariseren we jouw wensen en eisen voor de woning. Kijken we naar het budget en bespreken we de gewenste sfeer voor het nieuwe interieur. Je ontvangt na afloop van het gesprek een offerte op maat. Bij akkoord ga ik voor je aan de slag met de andere fases in dit proces.

Fase II: Ontwerpfase

Tijdens deze fase maak ik de ontwerpen en schetsen. Alle ideeën verwerk ik in een uitgebreid verslag met moodboards, plattegronden en 3D schetsen. Ook kan ik er een shoppinglist aan toevoegen, hierin zijn verlichting, meubels en accessoires verwerkt. Tussendoor is er contact om de voorlopige ontwerpen en schetsen te bespreken.

Fase III: Presentatiefase

Tijdens de twee afspraak op locatie presenteer ik het interieurplan. Tijdens de presentatie worden de moodboards, plattegronden, stalen en 3D schetsen besproken. Het plan geeft inzicht in de indeling, inrichting, sfeer, kleuren en materialen. Na de presentatie heb je alle handvaten om het plan uit te kunnen voeren.

ADVIES OP MAAT - VOORBEELD - WEBSITE.png