ADVIES OP MAAT

Heb je jouw perfecte interieur wel in je hoofd, maar heb je geen idee waar je nou moet beginnen? Of heb je net een nieuwbouwwoning gekocht en blijf je stoeien met die indeling? Dan past een interieur advies op maat helemaal bij jou. Het advies is persoonlijk en wordt volledig aangepast op al jouw woonvragen. Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij je interieur kan je mij inschakelen. Ik, Bianca, heb interieur en styling door mijn aderen stromen. Met mijn jarenlange ervaring en vele kennis van het vak kan ik jou de juiste hulp bieden bij je interieurinrichting. Ik vertel je graag meer over het advies op maat.

De drie fasen van een advies op maat

Wanneer jij hulp nodig hebt bij het inrichten van je woonkamer of een andere ruimte in huis, sta ik graag voor jou klaar. Aan de hand van drie fasen werken we samen aan jouw droominterieur. De volgende fasen komen aan bod:

Fase I: Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek aan huis inventariseren we jouw wensen en eisen voor de woning. We kijken daarbij naar het budget en bespreken de gewenste sfeer voor het nieuwe interieur. Je ontvangt na afloop van het gesprek een offerte op maat. Bij akkoord ga ik voor je aan de slag met de andere fases in dit proces.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/52

Fase II: Ontwerpfase

Tijdens deze fase maak ik de ontwerpen en schetsen. Alle ideeën verwerk ik in een uitgebreid verslag met moodboards, plattegronden en 3D schetsen. Ook kan ik er een shoppinglist aan toevoegen. In de lijst zijn verlichting, meubels en accessoires verwerkt. Tussendoor is er contact om de voorlopige ontwerpen en schetsen te bespreken.

Fase III: Presentatiefase

Tijdens de tweede afspraak op locatie presenteer ik het interieurplan.

Tijdens de presentatie worden de moodboards, plattegronden, stalen en 3D schetsen besproken. Het plan geeft inzicht in de indeling, inrichting, sfeer, kleuren en materialen. Na de presentatie heb je alle handvaten om het plan uit te kunnen voeren.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Wil je graag je interieur laten inrichten door een professionele interieurstylist? Ik help jou graag! Neem gerust eens contact met mij op. Je kan mij bereiken via het nummer 0611855188 of via de mail. Ik help je graag verder!