top of page

AFSTYLING AAN HUIS.

De basis van je interieur staat en je wilt het graag helemaal afmaken. Maar, je hebt er eigenlijk geen tijd voor om uren door de woonwinkels heen te lopen, geen keuzes te kunnen maken of voor de zoveelste keer thuis te komen met een verkeerd item. Het is dan net de verkeerde kleur of het past net niet bij jullie stijl. Ondertussen heb je veel geld uitgegeven aan accessoires die uiteindelijk op de zolder belanden. Op deze manier komt je interieur nooit af en voelt daardoor ook niet al thuis. Met dit woondilemma ga ik je helpen! Hoe? Door de jaren heen heb ik veel kennis er ervaring opgedaan welke ik heb omgezet in mijn dienst AFSTYLING AAN HUIS.

Twee onder een kap in Lexmond - 9.jpg

MIJN WERKWIJZE:

De intake voor de dienst AFSTYLING AAN HUIS vindt online plaats. We kletsen over het huidige interieur, de wensen voor het vernieuwde interieur en over de woonvragen welke je hebt. Voor mij is de basis van een goed interieur, jouw persoonlijkheid en identiteit op een herkenbare manier hierin verwerken. Het interieur is een weerspiegeling van wie je bent. 

 

Ik werk dan ook graag aan de hand van deze 4 vooraf opgestelde stappen: ​

  • Stap 1: Denk na over waar jij de afstyling aan huis het beste kunt gebruiken. Gaat het over één ruimte of kunnen meerdere ruimte(s) deze dienst gebruiken

  • Stap 2: Neem goede foto's van de ruimte waar de afstyling nodig is. 

  • Stap 3: Stel voor jezelf een duidelijk budget vast. Wat mag de volledige AFSTYLING AAN HUIS aan huis kosten? Stuur deze informatie én de foto’s van de ruimte(s) naar mij toe.

  • Stap 4: We maken een afspraak. Ik ga met de besproken wensen en het genoemde budget voor je aan de gang om je woonwens te verwezenlijken. Met alle accessoires en eventuele meubels, kom ik bij je aan huis om de woonwens af te stylen. Je interieur zal gelijk helemaal anders zijn en aanvoelen als een echt thuis. 

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Heb je interesse in afstyling aan huis? Ik help jou graag! Met een jonge en frisse blik kijk ik naar ieder interieur en maak dan ook van jouw huis een echt thuis. Door het verwerken van je persoonlijkheid en identiteit in het interieur voelt het aan als jou thuis. Geïnteresseerd in mijn werkwijze en diensten? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met mij op! Ik ben te bereiken via 06 11 85 51 88 of via de mail

Logo BIANC
bottom of page