FLITSADVIES

Heb jij het gevoel dat je interieur nog niet helemaal af is? Wil je meer sfeer in je interieur creëren of mis je misschien wel de finishing touch?

 

Dan ben je aan het juiste adres bij BIANC, ik kan je hier namelijk goed mee helpen. Met het flitsadvies krijg je gedurende 3 uur persoonlijk interieuradvies. In het advies bekijk ik jouw interieur met een frisse blik en beantwoord ik al jouw persoonlijke woonvragen. Na afloop van het advies ontvang je een adviesrapport met hierin alle besproken tips en kleurstalen. Na het advies beschik je over genoeg handvaten om gelijk aan de slag te gaan.

 

OP WELKE WOONVRAGEN KRIJG JE ANTWOORD?

Wanneer je op zoek bent naar een woonkamer stylist of een stylist voor een andere kamer in jouw huis, help ik jou graag. Onder andere de volgende woonvragen komen bij een flitsadvies aan bod:

  • Kleurgebruik

  • Materiaalkeuze

  • Meubelindeling

  • Verlichting

  • Aanschaf of re-styling van meubels

  • Styling van accessoires

Wanneer we er tijdens het advies achter komen dat we meer tijd nodig hebben dan de geplande 3 uur, dan kan het advies altijd uitgebreid worden.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/24

ERVAREN INTERIEURADVISEUR

Ik heb een grote passie voor alles wat met het interieur te maken heeft. Jouw identiteit in je interieur leggen is voor mij de basis voor elk goed interieur. Dankzij mijn vele kennis en jarenlange ervaring kan ik je als geen ander helpen bij het creëren van jouw droominterieur.

Ik ben afgestudeerd kleur- en interieuradviseur aan het Nimeto in Utrecht en als interieur stylist aan Academie Artemis in Amsterdam.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Heb je interesse in persoonlijk interieuradvies? Ik help jou graag! Ik kijk met een jonge en verrassende blik naar ieder interieur. Ik maak van een huis jouw thuis en verwerk jouw persoonlijkheid in het interieur. Heb je interesse in mijn werkwijze en wil je gebruik maken van mijn diensten? Neem dan gerust eens contact met mij op. Je kan mij bereiken via het nummer 0611855188 of via de mail. Ik help je graag verder!