top of page
interieuradvies utrecht.jpg

INTERIEURADVIES IN REGIO UTRECHT. 

Heb je een nieuwe woning die je gaat inrichten? Of ben je uitgekeken op je oude interieur? Dan kun je natuurlijk zelf aan de slag met een nieuwe inrichting, maar er zijn meer dan genoeg redenen om interieuradvies in de regio Utrecht in te schakelen bij deze klus.

EVEN VOORSTELLEN.

Mijn naam is Bianca, het creatieve brein achter BIANC. Het interieur is de weerspiegeling van de bewoners van het huis en daarmee zóveel meer dan alles wat in je huis staat of hangt. Jouw identiteit in je interieur leggen is voor mij de basis voor elk goed interieur. Interieur en styling zit in mijn bloed.

 

Door de oprichting van BIANC. in 2017, werd mijn droom om interieurs te stylen, kleuradviezen te geven en te doen waar mijn hart ligt werkelijkheid. Ik ben afgestudeerd kleur- en interieuradviseur aan het Nimeto in Utrecht en als interieur stylist aan Academie Artemis in Amsterdam. Ben jij op zoek naar een interieuradviseur en -stylist in de omgeving van Utrecht? Ik help jou graag!

 

Ik kijk met een jonge en verrassende blik naar ieder interieur. Van een huis, maak ik door het verwerken van jouw persoonlijkheid en identiteit in het interieur een echt thuis. Heb je interesse in mijn werkwijze en wil je gebruik maken van mijn diensten? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met mij op. Je kan mij bereiken via het nummer 06 11 85 51 88 of via de mail. Ik help je graag verder!

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
WAAROM HEB JIJ INTERIEURADVIES IN UTRECHT NODIG?

Je huis is de plek waar je kunt relaxen en tot rust komt. Daarnaast breng je vaak veel tijd door thuis, waardoor het extra belangrijk is dat je je op je gemakt voelt. De juiste inrichting kan daarbij helpen. Hier zelf beslissingen over nemen kan best lastig zijn. Zo weet je niet altijd wat er allemaal mogelijk is en is het lastig om buiten je comfortzone te treden. En dat is jammer, want juist het maken van andere keuzes kan bijdragen aan een comfortabele en gezellige inrichting. Een interieurstylist is een expert in het ontdekken van deze minder voor de hand liggende, maar beter passende keuzes. Ik ben niet alleen op de hoogte van de laatste trends, maar weet ook alles over de beste kleurcombinaties en weet de mooiste accessoires te vinden. Het juiste interieuradvies zorgt ervoor dat je huis een écht thuis wordt!

Jaren 30 woning Utrecht-3.jpg
"IK WIL MET EEN JONGE EN VERRASSENDE BLIK
NAAR ELK INTERIEUR KIJKEN"
WAT KAN JE VAN EEN INTERIEURADVIES VERWACHTEN?

Zelfs als je al een plaatje in je hoofd hebt van hoe je nieuwe interieur eruit zou moeten zien, kan het raadzaam zijn om hulp in te schakelen van een interieurstylist. De vertaling van idee naar praktijk kan namelijk nog flink lastig zijn. De kleur die naar jouw idee fantastisch zou staan op die lange muur in de woonkamer, blijkt de kamer in werkelijkheid juist te donker te maken. Of de bank die jij zo graag wilde blijkt in het echt nét een maatje te groot voor de kamer. Interieuradvies kan zulke fouten voorkomen en ik kan je helpen om jouw ideeën op de beste manier te vertalen naar de werkelijkheid.

interieuradvies op maat.jpg
Woonhuis Lexmond - 15.jpg
BIANC. JOUW INTERIEUR STYLIST IN UTRECHT.  

Misschien herken je het wel: je hebt een nieuwe bank gezien die je fantastisch vindt, maar je partner heeft daar een andere mening over. Het komt vaak voor dat de smaak van twee partners flink van elkaar verschillen en dat maakt het kiezen van een nieuw interieur extra lastig. Deze keuzestress is een extra reden om te kiezen voor interieuradvies in Utrecht. Met mijn ervaring als interieurstylist kan ik namelijk goed in kaart brengen wat jullie smaak is, en daarna zoeken naar de gulden middenweg. Denk je dat een landelijke stijl niet gecombineerd kan worden met een moderne uitstraling? Dat het onmogelijk is om de voorkeur van je partner voor donker hout, te combineren met lichte kleuren die meer jouw smaak zijn? Vraag dan zeker om interieuradvies en laat je verrassen. Zo kan er een inrichting gecreëerd worden waarin alle gezinsleden zich helemaal thuis voelen!  

MIJN PORTFOLIO.

Sinds de start van mijn bedrijf BIANC. heb ik al vele prachtige projecten mogen verwezenlijken. Hieronder zie je een aantal sfeervolle en kleurrijke projecten uit mijn portfolio. Deze interieurs zijn na mijn adviezen uitgevoerd en afgerond door de bewoners. De projecten heb ik laten vastleggen door mijn fantastische huisfotograaf. Nieuwsgierig naar meer? Bekijk dan ook alle andere projecten

CONTACT.

BIANC. your interior stylist 

Vlietskant 46C 4141 CM Leerdam | Utrecht

Bianc@yourinteriorstylist.nl  |  Tel: 06 11855188

Geïnteresseerd in een van mijn diensten of wil je meer informatie over een INTERIEURADVIES IN UTRECHT? Neem dan snel  vrijblijvend contact met mij op: 

 

Bericht ontvangen!

Appartement Leerdam_14_edited.jpg
Logo BIANC
bottom of page