top of page

INTERIEURADVIES AAN HUIS.

Heb je het gevoel dat je interieur niet af is? Kijk je al maanden tegen die kale wanden of merk je dat de indeling niet klopt? Wil je meer sfeer en warmte creëren of mis je de “finishing touch”? Dan ben je aan het juiste adres bij BIANC. Met dit advies krijg je gedurende 3 uur persoonlijk interieuradvies. Tijdens dit advies bekijk ik met een jonge en frisse blik jouw interieur en beantwoord ik al jou woonvragen. Na afloop ontvang je een persoonlijk adviesrapport met hierin alle besproken vragen, de gegeven tips en de voorgestelde kleurenstalen verwerkt. Na afloop van dit Interieuradvies aan huis, beschik je over de juiste handvaten om direct zelf aan de slag te gaan. 

OP WELKE WOONVRAGEN KRIJG JE ANTWOORD?

Misschien heb je een woondilemma in de woonkamer, een slaapkamer, de badkamer of een andere ruimte in huis? Door onder andere onderstaande vragen te beantwoorden help ik je op weg: 

 

  • Welke kleuren kan ik gebruiken? 

  • Welke materialen passen goed bij elkaar?

  • Hoe deel ik de bestaande meubels het beste in?

  • Welke (geadviseerde) nieuwe meubels of accessoires kan ik gebruiken? 

  • Hoe stijl ik de geadviseerde accessoires en meubels?

  • Welk lichtplan werkt in ons interieur en bij onze woonwensen?

 

Komen we er na het 3 uur durende INTERIEURADVIES AAN HUIS achter dat we meer tijd nodig hebben? Geen probleem! Dan breiden we het advies uit om de nog openstaande woondilemma’s allemaal te bespreken en uit te werken. 

ERVAREN INTERIEURADVISEUR

Mijn grootste passie is het interieur en alles wat met het interieur te maken heeft. Het verwerken van jouw identiteit en persoonlijkheid is de basis van een voor mij goed interieur. Dankzij mijn uitgebreide kennis en jarenlange ervaring kan ik je helpen bij het creëren van jouw droominterieur. 

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Heb je interesse in persoonlijk interieuradvies? Ik help jou graag! Met een jonge en frisse blik kijk ik naar ieder interieur en maak dan ook van jouw huis een echt thuis. Door het verwerken van je persoonlijkheid en identiteit in het interieur voelt het aan als jou thuis. Geïnteresseerd in mijn werkwijze en diensten? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met mij op! Ik ben te bereiken via 06 11 85 51 88 of via de mail

Logo BIANC
bottom of page