top of page

INTERIEURADVIES OP MAAT.

Heb je jouw perfecte interieur wel in je hoofd, maar heb je geen idee waar je nou moet beginnen? Of heb je net een nieuwbouwwoning gekocht en blijf je stoeien met de indeling? Dan past het INTERIEURADVIES OP MAAT helemaal bij jou. Het advies is persoonlijk en wordt volledig aangepast op al jouw woonvragen.

 

Ik heb interieurstyling en kleuradviezen geven door mijn aderen stromen. Met mijn jarenlange ervaring en kennis van het vak en de branche, kan ik jou de juiste hulp bieden bij de inrichting van je interieur. Wanneer jij hulp nodig hebt bij de inrichting van de woonkamer of een andere ruimte in huis, sta ik graag voor je klaar. Aan de hand van 3 fasen werken wij samen aan jouw droominterieur. De volgende fasen komen aan bod bij het Interieuradvies op maat. 

Fase I: Intakegesprek

Tijdens dit persoonlijke gesprek aan huis, inventariseren we de wensen en eisen welke je hebt voor de woning. We bespreken daarbij de fasen van het Interieuradvies op maat, de gewenste sfeer, de persoonlijke voorkeuren, de gewenste materialen en kleuren en natuurlijk het budget. Na afloop van dit gesprek ontvang je binnen 5 werkdagen een offerte op maat. Bij akkoord op de offerte ga ik direct voor je aan de slag met de voorbereidingen van de overige fasen in dit in advies.

Fase II: Ontwerpfase

Tijdens deze fase maak ik de ontwerpen en de schetsen. Alle ideeën verwerk ik in een uitgebreid interieurplan met moodboards, plattegronden en 3D-schetsen. Ook kan hier een personal shoppinglist aan toegevoegd worden. In deze shoppinglist zijn onder andere de meubels, de verlichting en de accessoires verwerkt. Zo weet jij direct waar je de droomitems kunt aanschaffen én waar je de meubels in het echt kan bekijken. Tussendoor is er natuurlijk ruimte en contact om de voorlopige ontwerpen en schetsen te bekijken en te bespreken.

Fase III: Presentatiefase

Tijdens dit tweede persoonlijke gesprek aan huis, presenteer ik je het volledige interieurplan. Hier worden de moodboards, de plattegronden, de 3D-schetsen en de stalen uitgebreid toegelicht en besproken. Het interieurplan geeft je inzicht in de indeling, de inrichting, de sfeer, de kleuren en natuurlijk ook in de door mij gekozen materialen. Na de presentatie van dit plan bezit je alle handvaten om het tot in detail uit te kunnen voeren. 

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Wil je graag je interieur op een professionele manier door mij laten inrichten? Neem dan gerust eens, geheel vrijblijvend contact met mij op via nummer 06 11 85 51 88 of via de mail. Ik help jou graag!

Logo BIANC
bottom of page