top of page

Interieurstylist in Amersfoort

Zoek je een Interieurstylist die met een frisse blik naar alle mogelijkheden van jouw interieur kijkt, en dit geheel vrijblijvend? Bij BIANC. your interior stylist ben je aan het goede adres! Neem contact op als je een interieurstylist in regio Amersfoort zoekt

Interieurstylist Amersfoort

Met een frisse blik - interieurstylist Amersfoort

Kleuren zijn mijn passie. Om die reden startte ik BIANC. your interior stylist vijf jaar geleden, toen ik klaar was met mijn studie. Mijn hart ligt bij het stylen van interieurs in combinatie met het geven van kleuradviezen. Zo doe ik waar mijn hart ligt en zo heb jij een interieurstylist in regio Amersfoort wanneer je besluit om gebruik te maken van mijn diensten. Je kiest dan voor een unieke, jonge en frisse blik op jouw interieur. Met mijn hulp wordt jouw interieur nog mooier!

 

Maatwerk voor elk interieur - interieurstylist Amersfoort

Omdat ik over enorm veel passie en een ontembare motivatie beschik, lukt het mij telkens weer unieke interieurconcepten neer te zetten, geheel op maat voor jouw interieur. Ik lever maatwerk voor elk interieur en ik kom graag langs als jouw ervaren interieurstylist in Amersfoort en regio.

 

Kleur en accessoires

Wanneer de basis van je interieur staat, komt het dilemma: welke kleuren en welke accessoires maken jouw interieur compleet? Je hebt weinig tijd of geen zin om te shoppen voor de juiste accessoires die jouw interieur afmaken, en geen tijd om kleurstaaltjes te bekijken. Of misschien ben je wel een beetje bang om met een verkeerde accessoire thuis te komen? Ik ben een opgeleide stylist en ik kom in regio Amersfoort om jou te helpen met het afstylen van je interieur.

 

Vrijblijvende informatie

Heb je geen tijd om je interieur af te stylen, heb je advies nodig hoe je de basis van je interieur het beste kunt neerzetten? Ik ben jouw interieurstylist in Amersfoort en regio.

 

Wil je vrijblijvende informatie over mijn diensten? Stuur een e-mail naar: bianc@yourinteriorstylist.nl of bel naar +31 (0)6 11 85 51 88

Logo BIANC
bottom of page