top of page

Interieurstylist Blaricum

Mijn naam is Bianca en ik ben vijf jaar geleden begonnen met BIANC. your interior stylist, mijn bedrijf, mijn passie! Ben je op zoek naar een interieurstylist die met een frisse blik, de mogelijkheden van jouw interieur bekijkt? Op mijn site yourinteriorstylist.nl ben je aan het goede adres als je een interieurstylist in Blaricum en regio zoekt.

Interieurstylist Blaricum

Deskundig interieur advies - Interieurstylist Blaricum

Met mijn frisse kijk, ervaring en deskundigheid, kan ik voor jou een interieuradvies op maat geven, die helemaal is afgestemd op de persoon die jij bent. Ik geloof dat een interieur veel vertelt over degene die in de woning woont. Ik voel me bij elk project betrokken en hou graag korte lijntjes met mijn opdrachtgevers. Tel daarbij mijn enthousiasme, motivatie en een waanzinnige passie voor interieurontwerp op, en je hebt een steengoede interieurstylist in regio Blaricum voor je neus!

 

Afstylen van het interieur

En dan ben je eindelijk klaar met de basis van je interieur. Je hebt de mooiste meubels en eventueel kleurstellingen uitgekozen, maar wat nu? Je hebt weinig tijd of geen zin om te shoppen voor de juiste items die jouw interieur compleet maken. Of misschien ben je juist angstig om met een item thuis te komen die bij nader inzien de plank compleet misslaat! Ik ben een opgeleide stylist en ik kom in Blaricum en regio om jou te helpen met het afstylen van je huis.

Neem gerust contact met mij op

Heb je geen tijd om je interieur af te stylen en heb je advies nodig hoe je je interieur het beste kan neerzetten? Met mijn deskundigheid en enthousiasme kan ik jouw interieur voorzien van advies in kleuren en welke items te gebruiken. Kort gezegd, voor een totaalplaatje van jouw interieur ben je bij mij aan het juiste adres! Ik ben jouw interieurstylist in Blaricum en regio. Neem gerust contact met mij op als je meer informatie wilt over wat ik voor jou kan betekenen.

 

Stuur een e-mail naar: bianc@yourinteriorstylist.nl of bel naar +31 (0)6 11 85 51 88

Logo BIANC
bottom of page