top of page

Interieurstylist Bussum

Een interieuradvies aan huis nodig, precies op maat gegeven? Ik ben Bianca, een interieurstylist in Bussum en regio. Met mijn unieke kijk, maak ik van elke ruimte in je huis iets moois. BIANC. your interior stylist is mijn bedrijf dat inmiddels vijf jaar bestaat. In deze jaren heb ik klanten geholpen met het afstylen van hun huis en interieuradvies aan huis gegeven. Kortom, ik ben een stylist met de juiste expertise voor jouw interieur in regio Bussum.

Interieurstylist Bussum

Interieurontwerp is mijn passie - interieurstylist Bussum

Mijn verhaal begint in 2017, bij het oprichten van mijn bedrijf BIANC. your interior design. Ontstaan uit een passie voor kleuren, interieur en de mooiste accessoires voor in huis. Met mijn voorliefde voor sprekende en levendige kleurstellingen, maak ik van elk interieur iets unieks. Interieurontwerp is mijn passie. Ik ben ervan overtuigd dat het interieur een weerspiegeling is van de bewoners zelf, van jou dus! Samen creëren we een interieur waarin jij je thuis voelt!

 

Interieur afstylen

Staat de basis van je interieur, maar komt de grote vraag: welke kleuren en accessoires maken het interieur tot een geheel? Het kan zo zijn dat jij weinig tijd of geen zin hebt om te shoppen voor de juiste accessoires die jouw interieur afmaken. Het is mogelijk dat je niet weet welke kleurstellingen je moet gebruiken die veel over jezelf zeggen. Misschien ben je wel een beetje angstig om met een verkeerde accessoire terug van de winkel te komen? Allemaal zorgen die je aan mij kunt overlaten!

 

Advies op maat

Heb je geen tijd om je interieur af te stylen en heb je advies nodig in hoe je de basis van je interieur het beste kunt neerzetten? Ik kom na het maken van een afspraak, graag bij jou aan huis om een advies op maat te geven. Ik ben ervaren, enthousiast en ik heb een liefde voor het vak. Ik kan jouw interieur voorzien van advies in kleuren en welke items te gebruiken. Ik ben de ervaren interieurstylist voor Bussum en regio.

 

Meer info? Stuur een e-mail naar: bianc@yourinteriorstylist.nl of bel naar +31 (0)6 11 85 51 88

Logo BIANC
bottom of page