top of page

Interieurstylist in Hilversum en regio

en op maat gegeven interieuradvies aan huis nodig? Mijn naam is Bianca, ik ben Interieurstylist en werkzaam in regio Hilversum. Met een unieke en objectieve kijk maak ik van elke ruimte in je huis iets waarin jij je thuis voelt. BIANC. your interior design is vijf jaar geleden ontstaan vanuit mijn motivatie en enorme passie voor het vak. In deze jaren heb ik klanten geholpen met het afstylen van hun huis door interieuradvies te geven. Ik ben dus dé aangewezen stylist voor jouw interieur in Hilversum en regio!

Interieurstylist Hilversum

Een frisse blik op jouw interieur - interieurstylist Hilversum

Ik ben in het bezit van een enorme hoeveelheid aan passie en motivatie. Mede daardoor lukt het mij telkens weer een uniek interieurconcept neer te zetten, geheel op maat voor jouw interieur. Met een frisse blik op jouw interieur kan ik maatwerk afleveren en ik kom graag langs als jouw interieurstylist in Hilversum en regio. Zo voorzie ik jou een gepast interieuradvies.

 

Een uniek interieuradvies nodig?

Als jouw eigen interieurstylist kom ik graag bij je langs in regio Hilversum om interieuradvies op maat te geven. Ik geloof met heel mijn hart dat het interieur van een huis een weerspiegeling is van de bewoners zelf. Het gaat er niet alleen om wat er in huis staat of hangt. Maar er is zoveel meer wat een huis een thuis maakt. Met mijn unieke interieuradvies, gaan we dit samen realiseren!

 

Samen bekijken we de mogelijkheden

Heb je dus de tijd niet om je interieur af te stylen met de mooiste items die bij jou passen of heb je advies nodig hoe je de basis van je interieur het beste kan neerzetten? Ik help jou graag om van je huis je thuis te maken. Samen bekijken we de mogelijkheden om dit te realiseren. Kortom, ik ben jouw interieurstylist voor Hilversum en regio, als je een frisse blik nodig hebt.

 

Stuur een e-mail naar: bianc@yourinteriorstylist.nl of bel naar +31 (0)6 11 85 51 88

Logo BIANC
bottom of page