top of page

Interieurstylist in regio Utrecht

Interieuradvies aan huis nodig, precies, en op maat gegeven? Ik ben Bianca, een interieurstylist in Utrecht en regio. Met mijn eigen unieke en objectieve blik, maak ik van elke ruimte in je huis iets unieks. Sinds vijf jaar bestaat bedrijf BIANC. your interior stylist, en in deze jaren heb ik zowel klanten geholpen met het afstylen van hun huis, als interieuradvies gegeven. Kortom, ik ben dé aangewezen stylist voor jouw interieur in regio Utrecht.

Unieke interieur concepten - interieurstylist Utrecht

Mijn droom om interieurs te stylen, kleuradviezen te geven en te mogen doen waar mijn hart ligt, werd werkelijkheid toen ik startte met BIANC. your interior design. Daarmee werd ik een stylist voor interieur in Utrecht en regio. Met mijn passie en ontembare motivatie weet ik unieke interieurconcepten neer te zetten, geheel op maat voor jouw interieur.

 

Een compleet interieuradvies op maat 

Als stylist voor interieur in regio Utrecht kom ik graag bij jou aan huis om interieuradvies op maat te geven. Ik geloof dat het interieur van een huis een weerspiegeling is van de bewoners, van jou dus!  Het gaat er niet om wat er in huis staat of hangt, want er is zoveel meer als het gaat om het complete plaatje van een interieur.

 

Het afstylen is de kers op de taart

Eindelijk staat de basis van je interieur! En dan? Je hebt weinig tijd of geen zin om te moeten gaan shoppen voor de juiste items die jouw interieur afmaken. Of misschien ben je juist angstig om met een verkeerd item thuis te komen? Ik ben een opgeleide stylist en ik kom in regio Utrecht om jou te helpen met het afstylen van je huis.

 

Vrijblijvend contact

Met een frisse blik kijk ik samen met jou hoe ik je kan helpen met het afstylen van jouw interieur. Voor een vrijblijvend gesprek of vragen kun je altijd contact opnemen.

Stuur een e-mail naar: bianc@yourinteriorstylist.nl of bel naar +31 (0)6 11 85 51 88

Logo BIANC
bottom of page