top of page

KLEURADVIES AAN HUIS.

Zijn jouw muren nog steeds wit en durf je niet voor kleur te kiezen? Of twijfel je nog steeds over dat ene toffe behangetje, maar durf je de keuze niet te maken? Dan help ik, BIANC. je graag! Met dit advies krijg je gedurende 2 uur persoonlijk kleuradvies. Tijdens dit advies bekijk ik met een jonge en frisse blik jouw interieur en beantwoord ik al jouw kleurvragen. Na afloop ontvang je een persoonlijk adviesrapport met hierin al het besproken kleuradvies. Na afloop van dit kleuradvies aan huis, kan je direct aan de slag! 

KLEURADVIES AAN HUIS.jpg
Twee onder een kap in Lexmond - 2.jpg

WAT KAN IK VAN EEN KLEURADVIES VERWACHTEN?

Natuurlijk wil je van te voren weten of dit persoonlijke advies wel bij jouw verwachtingen past. Om het persoonlijke adviesrapport te vullen gaan we tijdens dit advies aan de slag met de volgende vragen:

 

  • Welke kleuren pas ik toe in mijn interieur?

  • Welke tinten passen goed bij elkaar?

  • Welke muur moet in welke kleur?

  • Welke accentkleur(en) pas(sen) het beste?

  • Welke muur kan wel een behangetje gebruiken?

  • Welke kleur keuzes moet ik maken om een sfeervol interieur te creëren?

 

Komen we na het 2 uur durende KLEURADVIES AAN HUIS er achter dat we meer tijd nodig hebben? Geen probleem! Dan breiden we het advies uit naar een INTERIEURADVIES AAN HUIS. waarin we de overige woonvragen kunnen bespreken en uitwerken. 

ERVAREN INTERIEURADVISEUR

Mijn grootste passie is kleur en alles wat met kleur in het interieur te maken heeft. Het verwerken van jouw persoonlijkheid en identiteit is voor mij de basis voor een goed interieur. Dankzij mijn groeiende kennis en jarenlange ervaring kan ik je helpen bij het creëren van jouw droominterieur. 

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Heb je interesse in persoonlijk interieuradvies? Ik help jou graag! Met een jonge en frisse blik kijk ik naar ieder interieur en maak dan ook van jouw huis een echt thuis. Door het verwerken van je persoonlijkheid en identiteit in het interieur voelt het aan als jou thuis. Geïnteresseerd in mijn werkwijze en diensten? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met mij op! Ik ben te bereiken via 06 11 85 51 88 of via de mail

Logo BIANC
bottom of page