ONLINE ADVIES

Herken jij je in de volgende situatie? Je wil dolgraag iets aan je interieur veranderen, maar je hebt eigenlijk geen tijd voor een persoonlijk advies aan huis. Je hebt te maken met een aantal kleine woondilemma’s waar je zonder al te veel gedoe en tijd toch graag advies voor wil. Herken je je daarnaast in het volgende?:

  • Je mist sfeer of een geheel in je interieur

  • Je wil een nieuwe idee voor die ene saaie wand

  • Je hebt een ruimte in je interieur die je eigenlijk nooit gebruik.

 

Op deze vragen kan ik jou met een online interieuradvies al heel goed op weg helpen! Ik ben afgestudeerd kleur- en interieuradviseur aan het Nimeto in Utrecht en als interieur stylist aan Academie Artemis in Amsterdam.

Mijn werkwijze in 4 stappen:

Het interieuradvies vindt online plaats en gaat antwoord geven op jouw woonvragen. Jouw identiteit in je interieur leggen is voor mij de basis voor elk goed interieur.

Ik werk aan de hand van 4 vooraf opgestelde stappen. Dit zijn de volgende stappen:

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/18
  • Stap 1: Denk na over jouw woondilemma waar je graag advies over wil

  • Stap 2: Neem goede foto's van de ruimte waar je advies nodig hebt

  • Stap 3: Mail mij je vraag en de bijbehorende foto's

  • Stap 4: Binnen 5 werkdagen ontvang je via de e-mail jouw advies op maat

 

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Heb je interesse in online interieuradvies? Ik help jou graag! Ik kijk met een jonge en verrassende blik naar ieder interieur. Ik maak van een huis jouw thuis en verwerk jouw persoonlijkheid in het interieur. Heb je interesse in mijn werkwijze en wil je gebruik maken van mijn diensten? Neem dan gerust eens contact met mij op. Je kan mij bereiken via het nummer 06-11855188 of via de mail. Ik help je graag verder!