PORTFOLIO

Ik, Bianca, ben al een aantal jaren actief als interieuradviseur en stylist. Interieur en styling zit in mijn bloed. Door de oprichting van BIANC wordt mijn droom om interieurstylist te zijn en elke dag te doen waar mijn hart ligt langzaamaan werkelijkheid. Ik ben afgestudeerd kleur- en interieuradviseur aan het Nimeto in Utrecht en als interieur stylist aan Academie Artemis in Amsterdam. Na het afronden van mijn studie ben ik aan de slag gegaan met een aantal prachtige projecten. Op deze pagina vind je mijn portfolio als interieurstylist met onder andere deze voorbeelden.

KARAKTERISTIEK WOONHUIS IN LEXMOND

Dit project is een prachtig woonhuis in Lexmond vol met karakteristieke details. Mooi visgraat vloer en nog origineel glas in lood. In dit woonhuis een warm, sfeervol interieur gecreëerd met een industriële knipoog. Een heerlijke plek waar het hele gezin een favoriete plekje heeft. Van bij de kachel zitten tot een boekje lezen op de erkerbank!

VOORHUIS IN LEERDAM

Hierbij heb ik het advies uitgebracht over de kleuren in een heerlijk voorhuis in Leerdam. Deze woning is helemaal verbouwd en voorzien van een prachtig interieur. Ik heb een licht, warm, knus en een interieur vol met details gecreëerd. Elk hoekje verdient aandacht en is goed over nagedacht. Een samenhangend geheel waar je graag thuis komt.

JAREN 30 WONING IN UTRECHT

Bij dit project was de basis van het interieur al goed, maar miste de "finishing touch". Ik heb hier een warme en speelse woonkamer gecreëerd. een persoonlijk, eigentijds en Scandinavisch interieur wat perfect bij de bewoners past. Bovendien is met dit project bewezen dat een mooi interieur en kleine kinderen héél goed samen gaan.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Heb je interesse naar aanleiding van mijn portfolio en mijn diensten als BIANC? Ik help jou graag! Ik kijk met een jonge en verrassende blik naar ieder interieur. Ik maak van een huis jouw thuis en verwerk jouw persoonlijkheid in het interieur. Heb je interesse in mijn werkwijze en wil je gebruik maken van mijn diensten? Neem dan gerust eens contact met mij op. Je kan mij bereiken via het nummer 0611855188 of via de mail. Ik help je graag verder!
 

Woonhuis Lexmond - 23.jpg
Voorhuis_Leerdam.jpg
Jaren 30 woning Utrecht-3.jpg
Muurschildering_Meerkerk_5.jpg
Kleuradvies_WoonkamerCulemborg_11.jpg
Kleur-Stylingsadvies_IJburg_2.jpg
Kleuradvies_slaapkamer_Schoonrewoerd-10.