top of page

PORTFOLIO.

Ik, Bianca, ben al een aantal jaren actief als interieuradviseur en -stylist. Interieur, styling en kleuradvies stroomt door mijn bloed. Door de oprichting van BIANC. werd mijn droom in 2017 werkelijkheid en mag ik iedere dag doen waar mijn hart ligt. Als afgestudeerd kleur- en interieuradviseur aan het Nimeto in Utrecht en afgestudeerd Interieur Stylist aan de Academie Artemis in Amsterdam, ben ik aan de slag gegaan met vele inspirerende projecten. Op deze pagina vind je mijn portfolio met onder andere deze voorbeelden. 

KARAKTERISTIEK HUIS IN LEXMOND

Dit prachtige woonhuis bevindt zich in Lexmond en zit vol met karakteristieke details. Een mooie visgraat vloer en de nog originele glas in lood ramen zijn hier een voorbeeld van. Ik heb ik dit huis een warm en sfeervol interieur gecreëerd met een industriële knipoog. Een heerlijke plek waar het hele gezin een favoriet plekje heeft gevonden. Denk bijvoorbeeld aan heerlijk de dag bespreken bij de kachel tot aan een boekje lezen op de erkerbank. 

VOORHUIS IN LEERDAM

Hier heb ik een kleuradvies op maat uitgebracht in een heerlijk voorhuis in Leerdam. Deze woning is helemaal verbouwd en voorzien van een prachtig interieur. Het is een licht, warm en knus interieur geworden vol met details. Elk hoekje verdient aandacht en hier is dan ook goed over nagedacht. Een samenhangend geheel waar je graag in thuiskomt. 

GEZINSWONING IN UTRECHT

In deze woning was de bestaande basis van het interieur al goed, maar het miste de ‘finishing touch”. Ik heb hier een warme en speelse woonkamer gecreëerd. Een persoonlijk, eigentijds en Scandinavisch interieur welke perfect past bij de bewoners. Bovendien is met dit interieur bewezen dat een mooi interieur en kleine opgroeiende kinderen héél erg goed samengaan. 

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Heb je na het bekijken van mijn portfolio interesse in de diensten van BIANC.?  Ik help jou graag! Met een jonge en frisse blik kijk ik naar ieder interieur en maak dan ook van jouw huis een echt thuis. Door het verwerken van je persoonlijkheid en identiteit in het interieur voelt het aan als jou thuis.  Geïnteresseerd in mijn werkwijze en diensten? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met mij op! Ik ben te bereiken via 06 11 85 51 88 of via de mail

Logo BIANC
bottom of page