top of page
Zoeken

Behang ouderwets? Nou echt niet!

Bijgewerkt op: 27 feb. 2019

Altijd al gedacht dat behang stamt uit het tijdperk van je ouders of zelfs grootouders? #nieuwsflits: Dit is dus ECHT niet waar. Behang is populairder dan ooit, dat is natuurlijk ook niet zo gek als je ziet wat je met behang allemaal kan creëren en wat voor fantastische sferen je neer kunt zetten. Het stukje textiel bedoelt voor op de muur is tegenwoordig zoveel meer dan het ouderwetse stukje papier met bloemetjesprint bij je opa en oma thuis! #sorryoma!Behang wordt met de nieuwe ontwikkelingen niet meer gemaakt op papier maar op vinyl. Dit biedt meer voordelen in het dagelijks gebruik, zodat je het gemakkelijker af kunt nemen met een natte doek. Ook lijm je nu niet meer het behang in met behangplaksel maar de wand, dit maakt het behangen een stuk eenvoudiger. Handig voor als je van verandering houdt en graag om de zoveel tijd je muur wil voorzien van een ander kleurtje of printje.


Behang is er in allerlei formaten, kleuren en prints. Je kan het je zo gek niet bedenken of het bestaat! Van grote fotoprints tot tropische bladeren, het kan en mag allemaal!


Ondertussen heb ik al veel behang gezien en ik ben dan ook met recht een echte fan. Een mooie print gecombineerd met een strak geschilderde kleur op de wand maakt een ruimte voor mij helemaal af. Op Interio Gent dit jaar trok dit speciale behang van Arte wel extra mijn aandacht. Dit behang is gemaakt op textiel en helemaal voorzien van een borduursel. Dit is wat mij betreft #borduren2.0 en laat je zelfs twijfelen of borduren dan wel zo ouderwets is ;) Wordt borduren weer hip?Behang is in mijn interieurontwerpen, maar ook bij adviezen vaak een basiselement, maar zeker ook een sfeermaker. Het kan de perfecte basis zijn voor je kleurenpalet of om je interieur net spannender maken.


<-

Zonder behang had je dit fijne sfeertje nooit kunnen maken. Een egaal geschilderde wand behaald nooit het zelfde resultaat als dit behang. Je mist dan textuur. Behang geeft meer sfeer en diepte aan je woning, of in dit geval aan deze sfeervolle, tropische beursstand.


Je begrijpt nu wel dat een interieur zonder behang voor mij niet compleet is.


Ben jij opzoek naar een tof behang voor jouw woning?

Twijfel dan niet langer en neem snel contact met mij op :)*Het beeldmateriaal in deze blog is allemaal zelfgemaakt op de beurs Interio Gent 2018


168 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Logo BIANC
bottom of page