top of page
Zoeken

De creatieve mogelijkheden van het schilderen van je muur! :)

Bijgewerkt op: 27 feb. 2019

Waarom schilderen we toch altijd de muur helemaal? Er is zoveel meer mogelijk dan dat geijkte. Zo zonde om deze creatieve ideeën niet te gebruiken, terwijl het je zoveel meer sfeer geeft. In deze blog neem ik je mee in de mogelijkheden van het schilderen van de wand. Ik laat je andere ideeën zien, zodat je voortaan niet zomaar je wand schildert maar eerst aan mij en deze leuke ideeën denkt ;)

Bron: Roomed | KBBRak | Home Deco


Er zijn zoveel mogelijkheden wat je allemaal kunt doen met verf en een kale wand. Je kunt een lambrisering schilderen, een kleurvlak; rond of vierkant of de wand voorzien van een grafisch patroon. Nu zie ik je denken, wordt dat niet heel druk? Vanuit mijn optiek is het antwoord op die vraag een definitieve NEE. Natuurlijk is het belangrijk waar je de muurschildering mee combineert, welke kleuren je gebruikt, in welke ruimte en waar je het in de ruimte toepast. Je kunt met een mooie muurschildering een echt statement maken net als je dat met behang kunt doen. Het is een echte trend om iets creatiefs met je wanden te doen, dus wees trendy en DURF!


Een mooi voorbeeld van een creatieve manier van schilderen is deze prachtige muurschildering. Door een kleurverloop te schilderen in de vorm van verschillende bergen creëer je dit fantastische effect.


Zeg nou zelf: deze schildering is toch helemaal niet druk? Het straalt juist rust uit.


<- Deze muurschildering heb ik samen met een vriendin op haar slaapkamer geschilderd. Door het rustige en koele kleurgebruik is er een oase van rust ontstaan. Een heerlijke plek om te slapen.Bron: Eigen fotografie - Portfolio


Maak jouw werkplek of woonkamer helemaal af met een sfeervolle muurschildering. Het hoeft niet ingewikkeld of hogere wiskunde te zijn. Een simpele lambrisering kan je ruimte al een totale nieuwe “look and feel” geven. Wil je het nog iets spannender maken voorzie dan je wand van een grafische print. Het kleurgebruik is hierbij belangrijk. Hoe feller de kleur hoe meer de muurschildering opvalt. Kies je voor een rustig en licht kleurgebruik dan zal je de print niet als druk ervaren.

Bron: More than Living | Remade with Love | Delightfull


Heb je genoeg inspiratie opgedaan en heb je gelijk zin om verf te pakken en die verschrikkelijke saaie wand aan te pakken? Kies je voor een lambrisering of ga je voor het grafische patroon? Ga lekker aan de slag en maak er iets moois van. & als het resultaat goed gelukt is, ben ik natuurlijk erg benieuwd naar het resultaat!


Welk idee is jouw persoonlijke favoriet?


Stoei jij nog met welk idee je wilt toepassen in jouw interieur? Of twijfel je welke vorm of kleur je wilt toepassen? Ik kan je natuurlijk altijd voor zien van advies. Je helpen met een keuze te maken in vorm en de juiste kleuren te kiezen. & je weet nu dat ik zelfs de muurschildering voor je kan uitvoeren. Twijfel dus niet langer en neem contact met me op! :)

1.818 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Logo BIANC
bottom of page