top of page
Zoeken

Interieur HOTSPOT; Lucy's Amsterdam

Wie hield er als klein meisje niet stiekem van de kleur roze, of misschien nu nog wel. Nou ik zeker; al is mijn voorkeur voor de kleur roze wel in de tijd veranderd, van fuchsia roze naar zacht oud roze, maar dat mag de pret niet drukken. Deze hotspot in hartje Amsterdam is fantastisch voor iedereen die ook maar een kleine beetje van roze houdt...

Bron: TripAdvisor | Lucy's Cheesecakes Amsterdam | Fotografie BIANC.


Laatst toen ik Amsterdam was met een van mijn beste vriendinnetje ontdekte ik deze prachtige hotspot. Je stapt een roze wereld in vol met roze marmer, mooie spiegels en fantastische tegeltjes. Een tof zaakje om de hoek van de dam waar ze de lekkerste cheesecakes en theetjes verkopen. Volgens bronnen is de koffie ook fantastisch, maar helaas lust ik dat nog steeds niet..

Bron: Fotografie BIANC.


"Een oase van roze marmer gevuld met de beste cheesecakes, taartjes en de lekkerste koffie en thee."


Dit prachtige kleine zaakje is een lust voor het oog en een echte aanrader. Je blijft ogen uitkijken en het is heerlijk plek midden in onze hoofdstad om fijn af te spreken met vriendinnen om lekker bij te kletsen, dus als je de volgende keer in Amsterdam bent, sla deze hotspot dan absoluut niet over!


Bezoekadres:

LUCY'S Cheesecakes Amsterdam

Rokin 8

1012 KR Amsterdam

www.lucyscheesecakes.com


Veel inspiratie,

& liefs

BIANC.

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Logo BIANC
bottom of page