top of page
Zoeken

Interieur HOTSPOT: The Botanical Club Milano

Tijdens de design week in Milaan moet er natuurlijk ook lekker gegeten worden en ik zou geen interieurstylist zijn als je niet in de mooiste tentjes wil eten ;) we spotten er natuurlijk meer, maar de “The Botancial Club” is wel echt een aanrader; ook als je buiten de design week in Milaan bent!


Gedurende de design week verbleven we in een leuk, kleine airbnb in de wijk Isola. Dit deel van Milaan is betekend letterlijk vertaal eiland en is een hippe wijk achter het Garibaldi Station. De wijk wordt getypeerd door de 19eeeuwse huizen en was in die tijd een arbeiderswijk waar de Milanesi die in de fabrieken werkten woonden.

Bron: Facebook | Botanical Club


“The Botanical Club” is een unieke plek. Geboren als cocktailbar met kleine hapjes en nu uitgegroeid tot een fijn restaurant. Bij de cocktails worden hapjes geserveerd zoals focaccia, bladerdeeg hapjes en hummus. Hele lekkere smaken en goed verzorgd gepresenteerd. Als dinner kan je verschillende hapjes bestellen of genieten van een heerlijke poke bowl. Een gerecht met fijn gesneden rauwe vis wat wordt geserveerd in een mooie schaal. Vaak aangevuld met zeewier, sojabonen en rijst.

Bron: Flawless Milano | Zero


Naast het heerlijke eten is vooral de sfeer wat die restaurant zo fijn maakt. Een heerlijke botanische uitstraling met overal groen en planten. Een ruwe muur met oude bakstenen en het zwarte staal maakt het restaurant helemaal af en van nu.


"Een perfecte plek om de avond of middag door te brengen met heerlijke cocktails."


Ben je in Milaan, dan mag je deze plek echt niet overslaan. Het restaurant is gevestigd aan de Via Pastrengo 11, in de wijk Isola en aan de Via Tortona 33 in de wijk Tortona aan de onderzijde van het centrum.


Veel inspiratie,

& liefs

BIANC.

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Logo BIANC
bottom of page