top of page
Zoeken

Interieur HOTSPOT: The Streetfoodclub Utrecht

Nog niet zo lang geleden bracht ik een bezoekje aan een van de nieuwste hotspots in Utrecht. Als je nog nooit van The Streedfoodclub in Utrecht hebt gehoord; dan hoor je het NU! Dit prachtige restaurant op het Janskerkhof in Utrecht is met recht een lust voor het oog en ook heel fijn voor jouw innerlijke mens.

Bron: Manners | The Streetfoodclub


Dit restaurant is een echt interieur en instagram hotspot. De gehele aankleding is prachtig. Van welke hoekje je ook een foto maakt het zal je instagram een tropische uitstraling geven. Naast dat je je ogen uitkijkt in het prachtige interieur en in elke hoekje wel 5 minuten wilt blijven staan om te genieten van al het moois is het menu er ook echt geweldig. Het concept Shared Dinning komt hier helemaal tot zijn recht.

Bron: REMADE with love | Culy


De kleine gerechtjes wil je samen proeven en tijdens je dinner maak je een “tripje” over de wereld. Van de sloppenwijken van Mexico tot de straten van Bangkok, zoals het restaurant zelf omschrijft. Alle kleine hapjes zijn bedoeld om te delen en dat levert je een ontzettend leuke ervaring op! Er wordt naast lekker eten en een prachtig interieur ook fijne muziek gedraaid door een live DJ en dat maakt de avond helemaal compleet.


Dit pareltje is echt absoluut een bezoekje waard; dus ben je in Utrecht sla deze hotspot echt niet over!


Veel inspiratie,

& liefs

BIANC.

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Logo BIANC
bottom of page