top of page
Zoeken

Kleur van het jaar 2019: HISTOR Quiet Clearing

Bijgewerkt op: 1 apr. 2019

Deze prachtige donkere diepgroene kleur is door het verfmerk Histor uitgeroepen tot de kleur van het jaar 2019. Elke jaar roepen bekende verfmerken een kleur van het jaar uit. Flexa heeft de kleur “Spiced Honey” en Pantone heeft “Living Coral”.

Bron: Stijlidee | Histor | Stijlidee


Deze prachtige groene kleur van Histor geeft een interieur een levendig maar tegelijkertijd een heel fijn, kalm en rustgevende uitstraling. De kleur is warm en geeft een aangenaam gevoel aan de ruimte. Deze kleur speelt in op de duidelijk trend in het interieurland; namelijk de verharding van je interieur. Je ziet steeds meer harde materialen, zoals beton en staal. Deze materialen hebben een duidelijk tegenhanger nodig en daarin zie de verschuiving dat er meer aandacht komt voor natuurlijk elementen in je interieur, zodat de balans in je huis weer wordt hersteld.


Wees niet bang dat deze kleur te donker is in jouw interieur, want de trend kleur “Quiet Clearing” past zowel in een donker als licht interieur. Of je de kleur nu toepast over een gehele muur of alleen als kleurvlak. Gave en verrassende ideeën vind in mijn blog: De creatieve mogelijkheden van het schilderen van je muur! :)


In donkere interieurs zie je deze prachtige kleur in erg stijlvolle combinaties van diepzwart, donker hout, koper- en goudtinten, koraalrood en paars. In lichte interieurs wordt er juist voor gekozen om de kleur te combineren met helder wit, lichthout, poeder roze, zandkleur en lichtgroen. Dit zorgt voor een prima tijdloze basis in jouw interieur.

Bron: Stijlidee | Stijlvolstyling |Stijlidee

Welke variant is jouw favoriet?

Wil jij deze prachtige trendkleur bij jouw thuis toepassen maar heb je geen idee op welk manier het in jouw interieur past? Schroom niet, ik help je graag!


Veel inspiratie,


Liefs

BIANC.

420 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Logo BIANC
bottom of page