top of page
Zoeken

Laat de #lentekriebels maar komen! & maak je exterieur zomerklaar!

Heerlijk in het zonnetje schrijf ik deze blog. Het mooie weer daar, waren we in heel Nederland massaal aan toe. Iedereen komt zijn huis weer uit en zoekt het zonnetje op. Ook binnen in huis kun je de tekenen van het mooie weer duidelijk zien. #lentekriebels. Laat de grote voorjaarsschoonmaak maar weer beginnen. Het is tijd om weer de frisse lente kleuren in huis te halen en het interieur af te maken met prachtige lentebloeiers. Maaaaarrr niet alleen het interieur is toe aan een voorjaarsschoonmaak, ook het exterieur kan een opfrisbeurtje gebruiken. Veeg je terras en/of tuin aan kant en geef het een nieuw sfeertje.

Bron: Albert Kuip Tuinstoel | Zuiver.com


Je tuin een nieuwe sfeer geven kan niet beter dan met dit gloednieuwe design van Zuiver. Het interieurmerk gooit het eens over een andere boeg en heeft een design ontworpen voor in de tuin. Het ontwerp lijkt op de gewone “Albert Kuip” van dit merk, maar heeft nu een opgewerkte structuur en kan tegen een spatje regen. #hetblijfttochNederland. Dit toffe design is gloedje nieuw en ontdekte ik nog geen week geleden via de Zuiver Instagrampagina.

Bron: Hartman Kuipstoel Sophie | Hartman.nl


Ook het bekende tuinmeubelmerk Hartman gaat mee met de tijd en trends. De Sophie collectie is op en top trendy en heeft een directe link met de kuipstoeltjes die je misschien wel binnen aan de keukentafel hebt staan. Dat dit design heel mooi staat in de tuin, kun je ook terugzien in de aflevering “weer verliefd op je tuin” van VT Wonen. De stoelen zijn verkrijgbaar geheel in 1 materiaal en in diverse kleuren, maar ook in deze uitvoering met teak pootjes. Dat geeft toch net een warmere uitstraling aan je tuin ;) Samen met de teak tafel van Hartman is je tuinset helemaal compleet en up to date!


Weg met die standaard meubels die ook bij je ouders in je tuin staan.

Die saaie tuinsets staan in elke tuin, dus ja helaas ook bij mijn ouders.. #sorrypapenmam.

Bron: D&M Depot Jug Bloempot | House Doctor Panel Lantaarn groen | Light & Living tafel Lantaarn


Naast tuinstoelen en ander tuinmeubilair maak je je tuin pas echt af met leuke accessoires. Mooie plantenpotten en lantaarns. Op een zwoele zomeravond is niets fijner om de kaarsjes aan te steken, de buitenhaard aansteken en genieten van een goed glas wijn. Met deze leuke items kun je een “finishing touch” geven aan jouw tuin of terras.


Stoei jij nog met de juiste indeling of aankleding van je tuin of terras. Of het nu een binnen of buitenkamer is, ik kan je altijd voorzien van advies en met je meekijken. Schroom niet en laat het me weten :)


Veel inspiratie en liefs!

Bianc.

52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Logo BIANC
bottom of page