top of page
Zoeken

Samenwerking; BIANC X Fotofabriek

Sinds lange tijd ben ik EINDELIJK weer eens in mijn pen geklommen, of nou ja pen, toetsenbord natuurlijk. Heb het bloggen een beetje laten versloffen, maar niet getreurd ik ga dit nu echt weer oppakken. Mochten jullie nog leuke ideeën/onderwerpen of vraagstukken weten voor mijn blog, laat deze dan in de reacties achter.


De eerste blog in lange tijd is wel voor iets heel leuks; namelijk een samenwerking met het bedrijf Fotofabriek. Het bedrijf benaderde mij met de vraag of ik een product wilde uittesten en dat doe ik natuurlijk maar al te graag. Fijne kans om kennis te maken met het bedrijf en direct leuke content voor mij. Wat wil je nog meer ;)


Fotofabriek is een bedrijf dat onderdeel is van Chris Russell en hebben meer dan 25 jaar ervaring in drukwerk. Al hun drukwerk wordt geproduceerd in een eigen digitale drukkerij. Hierdoor produceren zij alles in eigen huis en kunnen ze het snel leveren en bovendien de kwaliteit waarborgen. Of je nu een fotoboek wilt laten maken, foto’s wil laten afdrukken of ook deze toffe retroprints willen laten maken, bij Fotofabriek kan het allemaal!


In samenwerking met Fotofabriek mocht ik een product uitzoeken om uit te proberen. Dat lijkt makkelijker dan het lijkt, er zijn talloze mogelijkheden bij Fotofabriek en kies dan maar eens iets uit. Uiteindelijk viel mijn oog op het maken van retroprints. Dit product sprak me meteen aan. Het afdrukken van foto’s maakt namelijk je herinneringen tastbaar en het is heel leuk om te bewaren voor later. Met deze retroprints krijg je een net iets andere afdruk dan bij de standaard afgedrukte foto. Je foto drukken als retroprint geeft je foto’s een vintage look and feel. Ze zijn leuk in een frame te bewaren, maar bijvoorbeeld ook gaaf om met washi tape op je muur te plakken.

Je kunt allerlei herinneringen op deze prints laten drukken; een fijn moment met je familie, een leuke avond met je vrienden en/of vriendinnen of die ene foto van je mooiste reis. Zelf koos ik ervoor om beelden uit mijn portfolio te gebruiken samen met wat content beelden van mijn werk als interieurstylist. Het bedrukken van retroprints kan ook leuk zijn om cadeau te geven. Door witte ruimte aan de onderkant kan je de prints voorzien van een leuke tekst.


Wil jij jouw foto op een retroprint?

Start hier je ontwerp!

Nu we in de huidige maatregelen niet meer zo vrij zijn om leuke dingen te doen, zoals avondjes uit of een mooie reis maken. Is het des te belangrijker om fijne herinneringen te koesteren en dit kan niet beter dan met foto’s van deze momenten te laten afdrukken. Laat je mooiste foto’s afdrukken of maak er een mooi fotoboek van. Bij Fotofabriek kan beide uitstekend en kun je nog lang genieten van al deze geweldige momenten. Wat wil je nog meer?


Fotofabriek is een fijn bedrijf waar ze goede service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ze hanteren snelle levertijden en alles wordt altijd netjes afgeleverd. Een echte aanrader! Bekijk snel de website voor nog meer leuke producten.

Veel inspiratie

& creatieve groet van

BIANC.


54 weergaven0 opmerkingen
Logo BIANC
bottom of page