top of page
Zoeken

Samenwerking: BIANC x Studentendrukwerk

Bijgewerkt op: 11 jun. 2019

Een aantal weken geleden werd ik benaderd door het bedrijf Studentendrukwerk of ik één van hun producten wilde uittesten. Ik kreeg de mogelijkheid om deze prachtige tegeltjes te laten bedrukken. Een gave kans om de diensten van dit bedrijf uit te proberen en gaaf drukwerk te hebben als promotie van mijn bedrijf.

Studentendrukwerk is een bedrijf dat onderdeel is van Chris Russell en hebben meer dan 25 jaar ervaring in drukwerk. Al hun drukwerk wordt geproduceerd in een eigen digitale drukkerij met een state of art machinepark. Hierdoor produceren zij alles in eigen huis en kunnen ze het snel leveren en bovendien de kwaliteit waarborgen. Of je nu een scriptie wilt laten printen, bierviltjes wilt laten bedrukken of deze prachtige tegeltjes wilt laten maken. Het kan bij Studentendrukwerk allemaal!


Voor deze samenwerking mocht ik zelf een product kiezen bij Studentdrukwerk. Dat was nog niet zo makkelijk als het lijkt, wat kies je tussen als die mogelijkheden. Tot dat ik de dienst tegenkwam om tegeltjes te laten bedrukken. Ik vind tegeltjes prachtig en ondanks dat we ze langzaam uit het interieur zagen verdwijnen maken ze nu toch weer hun comeback. Tegeltjes in prachtige patronen, bijzondere vormen of met donkere voegen.Het laten bedrukken van een tegeltje kan gaaf zijn ter promotie van een bedrijf, zoals voor mij, maar ook het perfecte verjaardagscadeau zijn voor je vader, vriendin of bijvoorbeeld opa.<- Misschien nog een leuke Vaderdagtip


Je kunt op de tegels quotes, maar ook foto’s laten bedrukken. Ik testte voor deze samenwerking beide opties. Mijn logo op het ene tegeltje en een foto van mijn werkzaamheden op de ander. De afdruk van het logo is haarscherp en de kleuren komen helemaal overheen, zoals ze ook bedacht zijn. De print van de foto heeft een matte finish, waardoor het niet meer echt een foto lijkt maar eerder een schilderij. Ik ben enthousiast over het resultaat en ze pronken beide dan ook op het bureau van mijn werkplek!
Wil jij ook een tegeltje bedrukken?


Start hier je ontwerp!

Nu de afstudeerperiode nadert zitten de meeste afstudeer studenten in de stress. Waar ga ik mijn scriptie laten drukken. Wordt het wel mooi ingebonden, zoals ik in gedachten heb en kan ik eenvoudig mijn ontwerp aanleveren. Bij Studentendrukwerk werkt het simpel. Je levert je pdf aan en kunt kiezen uit verschillende opties:hardcover, softcover, geniet of spiraalbinding. Op deze manier kan je je scriptie nog persoonlijker maken!


Studentendrukwerk is een fijn bedrijf waar ze goede service leveren en fijn drukwerk. Een echte aanrader waar je allemaal mag genieten van scherpe studentenprijzen, dat wil jij toch ook?


Bezoek de site en kijk wat ze voor jou kunnen betekenen!


Veel inspiratie

& liefs

BIANC.

62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Logo BIANC
bottom of page