top of page
Zoeken

TREND GESPOT: fluweel, fluweel en nog meer fluweel!

De trendvoorspelling van dit jaar zei het al: 2018 wordt het jaar van het materiaal fluweel. Fluweel is zacht, aaibaar en een materiaal wat rijkdom uitstraalt. Het materiaal was al terug te zien op de catwalk en een ware hype in de fashion industrie, maar nu is fluweel ook helemaal hip en happening in de wereld van het interieur.

Bron: Mia Stoel Zuiver.com |Groen pak fluweel vrouw Pinterest.com


Maatpakken, broeken, jacks en tops. Elk item is in een prachtige kleur fluweel te vinden in de kledingwinkels. Een mooi oudroze, donkergroene of okergele tint. Fluweel is niet meer weg te denken uit het modebeeld. Al is het momenteel wel iets te warm voor een lekker warme fluwelen outfit ;)


Deze ware modetrend ga je dit najaar en voorjaar 2019 ook terugzien in het interieur. Banken, stoelen, poefjes en kussen: allemaal uitgevoerd in het prachtige fluweel. & ook de modekleuren komen terug deze trend. Een fluwelen poef in roze, rode of donkergroene tint. Op de inkoopbeurs #TENDENCE voor het najaar 2018/voorjaar 2019 was deze trend overduidelijk terug te zien. Waar je ook keek zag je dit materiaal terugkomen.

Bron: Eigen gemaakt beeldmateriaal op de beurs TENDENCE 2018 in Frankfurt


Fluweel is een erg aaibaar materiaal en straalt heel veel warmte uit. Perfect voor aankomend najaar. Zodra de warme zonstralen ons land weer gaan verlaten, verlang je weer naar een warm en aangenaam interieur. Bij dat gevoel past deze trend helemaal.


We moeten er nog even op wachten, maar voor je het weet is het weer tijd om je interieur om te toveren tot een warm geheel voor het najaar. Je bent bij deze vast voorbereid en geïnspireerd want fluweel is het helemaal dit najaar.


Wil jij dit prachtige materiaal toepassen in je interieur? In een nieuwe bank of alleen maar in wat kleine accessoires? Het mag en kan allemaal. Kom je er niet helemaal uit, schroom niet en ik help je graag!


Liefs,

BIANC.

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Logo BIANC
bottom of page