top of page
Zoeken

Trend gespot: TERRAZZO

Bijgewerkt op: 27 feb. 2019


In meubels, vloeren en accessoires; we zien het materiaal terrazzo steeds meer terug komen in ons interieur. De vrolijke spikkels in dit materiaal herken je misschien van aanrechtbladen of oude vloeren, maar door deze trend leer je het materiaal op geheel nieuwe manier kennen.

Bron: Make-over | Roomed | Four Sixty


Terrazzo, ofwel granito, is gespikkeld steen gemaakt uit restmateriaal van marmer, graniet of glassnippers, gegoten in gekleurd beton. De naam is ontstaan uit het Italiaans en betekend terras. Nu zie je niet letterlijk het terras terug in het materiaal, maar van het terras krijg je wel een zonnig en gezellig gevoel en dat zie je in dit materiaal zeker meer dan terug (: Het is verkrijgbaar in eindeloos veel kleuren en variaties.->

Een prachtig voorbeeld van terrazzo verwerkt in een vloer. Het materiaal zorgt voor een prachtig, warm en toch rustig kleurenpalet. Het geeft direct sfeer aan je interieur.Ik als stylist, maar ook de verschillende designers zijn dol op deze trend, want terrazzo is naast heel mooi ook nog eens erg duurzaam. Je gaat dit materiaal of de print terugzien in wanden, meubels, woonaccessoires, maar ook in textiel en behang.


Bron: Tilezooo - Blogspot


Met terrazzo in je interieur, strooi je confetti en maak je van elke dag een feestje. Ik ben aanbieder van dit materiaal en ga het zeker toepassen in toekomstige interieurplannen. Zouden jullie dit materiaal graag terugzien in jouw interieur? Dat kan al met deze prachtige accessoires:

Bron: House for Interior | Home Deco | Ferm Living | Bol | Serax


Hulp nodig om je interieur kleurrijk te maken met dit duurzame en fijne materiaal? ik help je graag.


Liefs,

BIANC.

114 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Logo BIANC
bottom of page