top of page
Zoeken

TRENDS; de ZOMERTINTEN van 2019

Met de start van de maand juli zijn we alweer op de helft van dit jaar. Het kwik gaat omhoog en scholen starten met hun laatste weken: we zijn klaar voor de zomer! maar dat wij, mensen klaar zijn voor de zomer is ons interieur dat dan ook? Breng je huis in zomerse sferen met deze trendkleuren van zomer 2019

Bron: My Attic | VT Wonen | Fonq


Palet 1: Een zomerse gloed in je interieur.


Als je aan de zomer denkt; denk je aan die heerlijke stralende en mooie dagen aan op het strand en aan de zee. Deze sfeer kan je heel gemakkelijk toe passen in je interieur. Door de tinten van de zonnige pastellen thuis toe te passen, haal je gemakkelijk de zomer in huis.


Een prachtige combinatie van het campagneroze met het stralende geel zorgt ervoor dat je fijne zomerse sfeer in huis krijgt. Warm en licht tegelijk. Wil je het palet iets spannender maken, kies er dan voor om hemelsblauw aan toe te voegen. Zo gaat je interieur leven en creëer je een verrassende look and feel.

Bron: VT Wonen | Lights Martimm | VT Wonen


Palet 2: Een helder en fris geheel


Wie op zoek is naar wat meer pit in zijn of haar interieur, is dit kleuren palet een perfecte basis. De felrode streep is niet opvallende, maar maakt van de muur een echte eyecathcer. Zo maak je op het oog een voorzichtige lambrisering toch iets spannends en krijgt je interieur een hoger durf gehalte.


Als je werkt met veel kleur is het belangrijk dat er ergens een leidraad in je interieur aanwezig is. denk aan een kleurrijk schilderij of kleed. Je haalt alle zomerse knalkleuren in huis, terwijl al je keuze terug te refereren zijn naar dat kleurrijk item.

Door de kleuren niet maar één te gebruiken bijvoorbeeld als verf of als kleur van het sierkussen, maar meerdere keren in accessoires, kussens en een stukje verf. Creëer je rust en een fijn geheel in de bonte chaos ;)

Bron: Clem around the corner | VT Wonen | VT Wonen


Palet 3: Een door de zon gebleekte sfeer


De woestijn is de inspiratiebron voor dit palet. In deze nog wat droge, warme en zomerse omgeving vind je een breed scala aan diepe, warme ongebleekte kleuren. Van de kleur bleekroze, naar zachtgeel, naar warm terra en boven de horizon de kleurentinten ijlblauw en fris azuur. Een breed en gevarieerd palet wat je zeker niet snel gaat vervelen.


Wanneer je in dit palet veel contrast gebruikt, tussen de hele lichte roze tinten en de donkerblauwe tinten, maak je je interieur nog knusser, warmer en sfeervoller.


Drie prachtige paletten waarvan ik gelijk de kriebel krijg om aan de slag te gaan, ben jij geïnspireerd maar totaal geen idee hoe je één van deze drie pareltjes kan toepassen? Schroom niet en neem contact met je op. Wie weet helpt één van mijn adviezen van jou huis een echt zomerhuis te maken.


Veel inspiratie,

& liefs

BIANC.

51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Logo BIANC
bottom of page