top of page

REACTIES VAN KLANTEN.

Door de start van mijn bedrijf BIANC. ben ik al een aantal jaren actief als interieuradviseur en stylist. In de loop van de jaren heb ik al meerdere interieuradviezen mogen geven en deze zijn ondertussen succesvol uitgevoerd, dat levert natuurlijk ook reacties en ervaringen op de klanten. Ik deel graag met jullie hun ervaringen in de vorm van reviews die door de klanten gegeven zijn. Wil jij ook je ervaring met mijn bedrijf delen? Mail dan je review! 

THIJS & GEERTJE UIT LEERDAM - interieuradvies aan huis

Bianca luisterde goed naar onze wensen en kwam met verschillende, onderbouwde en vrijblijvende tips om ons huis mooi af te maken. We zijn erg tevreden met de prijs/kwaliteit verhouding en raden haar zeker aan!

FRISO UIT UTRECHT - interieuradvies aan huis

Bianc wist bij ons een advies te geven voor onze woon- en eetkamer dat precies invulling gaf aan onze vage wensen. Heel snel wist ze onze ideeën om te zetten in een concreet en uitvoerbaar plan. We zijn zo tevreden dat we haar ook gevraagd hebben voor een advies voor onze eerste verdieping.

KAMIL & RUTGER UIT RIDDERKERK - interieuradvies op maat

Bianca is een fantastische! Binnen een aantal weken heeft Bianca een mooi plan opgeleverd. Ik had een hele hoop ideeën opgedaan op Pinterest. Bianca is met deze ideeën aan de slag gegaan. Bianca luistert goed naar je wensen. Ook na het plan kan er beroep op Bianca worden gedaan en geeft zij je advies. De verbouwing is nu in volle gang, Bianca haar tekeningen zijn zo mooi dat de aanmerkelijk gelijk begrijpt wat de bedoeling is. Prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde. 

MARK & VERA UIT BREUKELEN - interieuradvies aan huis

Wij hebben voor onze nieuwe woning Bianca om advies gevraagd. Het ging daarbij zowel om de indeling, kleuren als een lichtplan. Bianca heeft ons geweldig geholpen! Ze luisterde goed naar ons en onze wensen, en heeft uiteindelijk een plan gerealiseerd dat perfect bij ons past. Ze komt daarbij met ideeën waar we zelf nooit op gekomen zouden zijn en kiest kleuren die we zelf misschien niet gedurfd zouden hebben, maar die we prachtig vinden. Al met al zijn we ontzettend blij met het resultaat, een woning helemaal in onze stijl waar we ons thuis voelen. Ook de samenwerking met Bianca verliep zeer prettig. We kunnen daar haar dan ook alleen maar van harte aanbevelen. 

RUTGER & ANNEMARIJE UIT UTRECHT - interieuradvies op maat

Bianca heeft ons interieur voor een nieuwbouwwoning gemaakt. En wat zij we blij!! Het resultaat is boven verwachting, zelf hadden we het qua kleur etc niet gedurfd of kunnen bedenken. Vriendelijk, goed geluisterd naar onze wensen, 3D ontwerp voor een goede indruk. Absolute aanrader!

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Heb je interesse naar aanleiding van de reacties van mijn klanten, mijn portfolio en/of mijn diensten als BIANC? Ik help jou graag! Ik kijk met een jonge en verrassende blik naar ieder interieur. Ik maak van een huis jouw thuis en verwerk jouw persoonlijkheid in het interieur. Heb je interesse in mijn werkwijze en wil je gebruik maken van mijn diensten? Neem dan gerust eens contact met mij op. Je kan mij bereiken via het nummer 0611855188 of via de mail. Ik help je graag verder!

Logo BIANC
bottom of page