INTERIEURADVIES AAN HUIS

Ben jij op zoek naar een passend interieuradvies, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Heb je een kleine woonvraag of wordt binnenkort dat gave nieuwbouwhuis van jou gebouwd en heb je geen idee hoe je dat moet inrichten? In beide situaties verdien je een passend advies. Waar je met een kleine woonvraag fijn wordt geholpen met online advies, is bij een nieuwbouwwoning een advies op maat vaak veel fijner. Elk advies is anders, maar altijd op maat.

ONLINE ADVIES 

Je kan onder andere bij mij terecht voor online interieur design advies. Dit is ideaal wanneer jij iets aan je interieur wil veranderen, maar geen tijd hebt voor een uitgebreid advies aan huis. Mis je bijvoorbeeld wat sfeer in huis of weet je niet hoe je een bepaalde hoek moet inrichten? Op deze en veel meer vragen heb ik een passend antwoord. Wil je meer weten over het online advies? Lees dan hier verder.

FLITSADVIES

Heb jij het gevoel dat je interieur nog niet helemaal af is? Wil je meer sfeer in je interieur creëren of mis je de finishing touch? Ik kan jou hierbij helpen! Met een flits advies krijg je 2 uur lang persoonlijk interieuradvies. In het advies bekijk ik jouw interieur met een frisse blik en beantwoord ik al jouw woonvragen. Wil je meer weten over het flits advies? Lees dan hier verder.

ADVIES OP MAAT

Heb je jouw perfecte interieur wel in je hoofd, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of heb je een nieuwbouwwoning gekocht en blijf je stoeien met die indeling? Dan is een advies op maat zeker iets voor jou. Het advies is persoonlijk en wordt volledig aangepast op al jouw woonvragen. In drie fasen werken we samen aan jouw droominterieur. Meer weten? Lees dan hier verder.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Je kan bij mij terecht voor deskundig interieuradvies. Ik kijk met een jonge en verrassende blik naar ieder interieur. Ik maak van een huis jouw thuis en verwerk jouw persoonlijkheid in het interieur. Heb je interesse in mijn werkwijze en wil je gebruik maken van mijn diensten? Neem dan gerust eens contact met mij op. Je kan mij bereiken via het nummer 06-11855188 of via de mail. Ik help je graag verder!
 

Onlineadvies.png
flitsadvies.png
adviesopmaat.png