top of page

ALTIJD EEN PERSOONLIJK INTERIEURADVIES. 

Ben jij opzoek naar een passend en persoonlijk interieuradvies, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Stop dan nu met zoeken. Heb je een kleine woonvraag voor een bestaand interieur of wordt binnenkort dat gave nieuwbouwhuis van jou gebouwd en heb je geen idee hoe je die ruimte(s) moet inrichten? Beide situaties verdienen een passend advies. Waar je met een kleine kleurvraag prima geholpen kan worden met een KLEURADVIES AAN HUIS, is bij een grote woonvraag of de inrichting van een volledig woonhuis een persoonlijk INTERIEURADVIES OP MAAT veel fijner.

 

Elk advies is anders maar altijd doordrenkt van mijn personal touch en altijd op maat! 

AFSTYLING AAN HUIS.

Je kan bij mij terecht voor het afstylen van je huis. Dit is ideaal wanneer je interieur nog niet helemaal af is en je er zelf geen of te weinig tijd of gevoel voor hebt. Blijf je met de verkeerde accessoires thuiskomen doordat het de verkeerde kleur heeft of net niet je stijl is? Heb je de zolder al vol staan met allerlei stijlen accessoires maar voelt je interieur nog steeds niet helemaal af? Dan is AFSTYLING AAN HUIS de perfecte oplossing. Wil je hier meer over weten? Lees dan hier snel verder.

KLEURADVIES AAN HUIS.

Zijn jouw muren nog steeds wit en durf je niet voor kleur te kiezen? Of twijfel je nog steeds over dat ene toffe behangetje, maar durf je de keuze niet te maken? Kies dan voor het KLEURADVIES AAN HUIS. In dit korte persoonlijke advies van twee uur beantwoord ik al jouw kleurvragen. Nieuwsgierig naar deze service? Lees dan hier snel verder.

INTERIEURADVIES AAN HUIS.

Heb je het gevoel dat je interieur niet af is? Kijk je al maanden tegen die kale wanden of merk je dat de indeling niet klopt? Wil je meer sfeer en warmte creëren of mis je de “finishing touch”? Dan kan ik jou daar mee helpen! Met het INTERIEURADVIES AAN HUIS krijg je drie uur lang persoonlijk interieuradvies. Tijdens dit advies bekijk ik het interieur en beantwoord ik met een frisse kijk en blik al jouw woonvragen. Wil je meer weten over dit persoonlijke advies aan huis?  Lees dan hier snel verder.

INTERIEURADVIES OP MAAT.

Je hebt jouw droominterieur wel in je hoofd, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? Je hebt een nieuwe woning aangekocht, maar blijft stoeien met de indeling van de ruimte(s) en weet niet wat nu de ideale opstelling is om jullie woonwensen te vervullen? Dan is het INTERIEURADVIES OP MAAT zeker iets voor jou. Het persoonlijke advies wordt volledig aangepast op alle woonvragen en woonwensen. In 3 fasen werken we samen aan jouw droominterieur. Wil je meer weten over dit persoonlijke advies op maat? Lees dan hier snel verder.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Voor een deskundig, professioneel, verrassend, jong en fris interieuradvies kun je altijd bij mij terecht. Van monumentale panden tot ultramoderne nieuwbouwwoningen en alles hiertussen in. Ik maak van jouw huis een echt thuis! Door jou persoonlijkheid en identiteit in het interieur te verwerken past het bij jou woonwensen en woongemak. 

 

Heb je interesse in mijn werkwijze en wil je gebruik maken van mijn diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij via het nummer 06 11 85 51 88 of via de mail. Ik help je graag!
 

AFSTYLING
AAN HUIS.
AFSTYLING AAN HUIS.jpg
KLEURADVIES AAN HUIS. 
KLEURADVIES AAN HUIS.jpg
INTERIEURADVIES
AAN HUIS.
interieuradvies aan huis.jpg
INTERIEURADVIES
OP MAAT.
interieuradvies op maat.jpg
Logo BIANC
bottom of page